free one page site templates

Erről már sajnos lemaradtál,
de az októberi találkozón már te is ott lehetsz!
A részletekről hamarosan itt olvashatsz.

Nyár búcsúztató
Tényleg igaz a mondás?

~ Amilyen az adjon isten, olyan a fogadj isten? ~

2018. Szeptember 18. 18:00-tól 21:00-ig
SOTER KLUB
Budapest, VI. ker., Dessewffy u. 53. (térkép)

Díjmentes Író-olvasó találkozó és előadás

2018/08/08 10:00-18:00-ig - Maria Markl Mia író, előadó, tréner

Neked miért lehet fontos ez az alkalom?

A legnagyobb probléma az, hogy az emberek nagy része fel sem ismeri, hogy baj van az életében.
Csalafinta dolgokkal állunk szemben igaz, ami igaz. Tavasszal volt egy kedves idős hölgy nálam, aki már az öngyilkosság gondolatával foglalkozott kétségbeesésében. A számára kaotikus helyzet cseppet sem volt az, mégsem volt képes rálátni a megoldásaira. Egyszerre gyűrűzött be minden az életébe. Jön a nyár, unokák, gyümölcsszedés, savanyúságokat is el kell tenni télire, festik a kerítést, és ő is nyaralni szeretne menni egy hétre, és közben arra várt, hogy majd megoldja valahogy az élet.
A családja javaslatára jutott el hozzám, mert kellett neki egy a történetétől független segítség. A család minden egyes javaslata csak egyre jobban növelte benne a kétségbeesést.
A baj az volt, hogy szinte pár napon belül érkezett be hozzá az összes információ. Idősebb ember lévén, neki ez túl sok, túl gyors, lehengerlő és kezelhetetlen helyzet volt. Amikor szét szedtük a történetet, és betettük az év három hónapjára, kiderült, hogy akár négy hétre is elmehetne nyaralni! Nem az volt a gond, hogy dolga volt a hölgynek, hanem, hogy káoszt okozott a fejében. Amikor meglátta, hogy mindenre van ideje, már tudta, hogy ereje is lesz hozzá, sőt már alig várta, hogy jöjjön a nyár.
Sokunknak vannak olyan problémái, amit a káosszal hoz létre.
Mi a káosz, hogyan kezelheted, és miért fontos, hogy rendbe tedd ezen a területen az életed, erről lesz szó!
Olyan segítséget kaphatsz magad mellé, mint a MEGOLDÁSOK kézikönyve, ami rámutat legalább arra a bizonyos első lépésre, amivel, magadnak időt és teret adsz a hatékony megoldásaidhoz.
Nem érdemes a véletlenre várni, hiszen az sohasem volt és lesz megbízható!

A TEDD ZSEBRE megoldások kézikönyve, és Te.
Díjmentes Író-olvasó találkozó és előadás
Önállóvá válni a saját döntéseidben.
Hogyan tudod, ennek a könyvnek a segítségével megtalálni
a saját belső erődet? 

Író-Olvasó találkozó és előadás:

Maria Markl Mia

A Szívtudatos program megalkotója, Író, Művész, Életvezetési tanácsadó.

Az élete során megélt és a kitartásával, elkötelezettsége által feldolgozott viharok, kihívások, megpróbáltatásoknak köszönhetően másoknak is megmutatja a járható utat, mert Ő azt tartja, hogy - Minden embernek joga van a boldogsághoz, és senkinek nincs joga senkit leültetni a kispadra! - ezen gondolatok indították el az úton, ami a tiszta boldogságot hozta el neki.
A tapasztalataival és a folyamatos önképzés eredményeként, őszinte tiszta segítséget tud adni mindazoknak az embertársainak, akik ezt kérik Tőle.
Nem motivál, egyszerűen a valós problémáidra ad használható megoldásokat, úgy, hogy tartós, tényleges javulás eredményeit tudod megtapasztalni és a mindennapi életben megélni azokat.
 

Ez a találkozó, teljesen INGYENES!

Foglald le most a helyed, mert a terem befogadóképessége korlátozott!

Mire számíthatok?

Örömmel mondhatom el neked, igen volt, és van megoldás az élet jobbá tételére!
Ez a könyv, amit ma ajánlok neked, a TEDD ZSEBRE megoldások kézikönyve, amiről nem csak hallhatsz, hanem magad is meggyőződhetsz, hogyan tudja a mindennapok gyötrő gondolatait átalakítani az örömteli életre.
Ha a mindennapok gondjai a számodra is nehezek, akkor barátra találsz a könyven. Nem hagy magadra kétségeidben, akkor és ott mutat utat, amikor a legnagyobb szükséged van a segítségre. Jó barátod, hű társad, aki előre mozdít, nem kritizál, nem mondja azt, hogy most nincs időm, én nem tudok segíteni neked.  

Nem kell megélned hasonló problémákat, mint amikről az ügyfeleim beszéltek!
Ha használod a könyvet, egyszerűen tudássá válik benned. Teret, időt, és lehetőséget nyersz a legjobb megoldásaid felé. Önállóvá tesz, erőssé, és cselekvőképessé. Végre megélheted az álmaidat is, mert egy „jóbarát” megtanít erre!
Megérted és megtapasztalod, hogy miként teheted boldoggá magad. Jobban megismered önmagad és a környezetedet. Leleplezheted, a könyvel a GT – ék titkát, amiről talán még senkisem beszélt neked! Hogy mik azok a dolgok, amik eddig elgyengítettek, és hogyan lépj túl ezeken a helyzeteken, úgy, hogy abból előnyöd legyen!
Elmondhatom az egyik szomorúan indult esetünk történetét.
Gyermekre sóvárogva, lelkileg összetörve a sok próbálozástól keresett meg egy hölgy. Elmesélte a sikertelen mesterséges beültetések fizikai fájdalmat, az anyagilag majdnem ellehetetlenedett, a magas költségektől. Az elszenvedett lelki sebeiről beszélt, és nem utolsó sorban az érthetetlenségről, ami arról szólt, hogy orvosilag teljesen egészségesek mind ketten a párjával, minden rendben van, csak baba nincs.
Néhány órás konzultációban feltártuk és oldottuk az anyaságtól való félelmét, hiszen ő korán vesztette el az édesanyját. Tisztáztuk a múltból jövő kétségeket saját értékeivel szemben. Megtettünk számos könnyekkel terhelt folyamatot a felszabadítás érdekében, és lásd, az eredmény sem maradt el!
Nem csak édesanyává tudott lenni, hanem számtalan életterületen úrrá lett a régi kétségein. Megtanulta a dolgokat olyannak látni, amilyenek, és nem volt többet szüksége önmaga ámításának. Képes, és boldogan vállalja a felelősségét az élete minőségéért, mart megértette, hogy maga a leginkább felelős ezért.
És bizony boldogan ébred minden reggel! Készen áll a kihívások megoldására, és mielőtt megrekedne, kezébe veszi a könyvet!
Azt már csak én jegyzem meg, hogy biztos vagyok abban neki már minden szó beépült az elméjébe! Ugyanis a könyv tartalmát még könyvbe foglalás elött begyakoroltuk. Ma már fizikailag is a kezébe veheti, ami nagy öröm a számára, mert tovább ajánlhatja a kétségektől szenvedő barátainak.
Megtalálod magadban azt a boldog embert, aki örömmel ébred minden reggel!
Vedd vissza az erőd, amiről azt hitted, hogy elveszett!
Köszönöm, hogy törődsz magaddal!
„Megcsinálod, megy ez neked” 

Mobirise

Ez a rendezvény DÍJTALAN!

SZERETETTEL VÁRUNK! 

2018. Szeptember 18-án Budapesten,
a SOTER klub temében, kezdés: 18:00 óra

Tényleg igaz a mondás?
Amilyen az adjon isten, olyan a fogadj isten?


A találkozó előadója,
a könyv szerzője:
Maria Markl Mia 


„Találd meg a legfontosabb embert”

Telefon: +36 (20) 4581548
Email: mia@miaszivtudatos.hu

Foglald le most a helyed!

Helyfoglalás a rendezvényre

Ne feledd, a helyszin befogadóképssége véges, ezért időben foglald le a helyed!

KÉRLEK OSZD MEG EZT AZ OLDALT MÁSOKKAL IS!